frånluft värmepumpar tilluft vatten från NIBE thermia och bergvärme instalatio i norrort bålsta kungsängen upplands-bro och bålsta

VÄRMEPUMPAR

VARMT, SKÖNT OCH EKONOMISKT

VÄLKOMMEN TILL EN BÄTTRE VÄRMEEKONOMI!

 

Gör uppror mot era höga uppvärmningskostnader!

RV GRUPPEN kan tillsammans med NIBE erbjuda rätt värmepump till ditt hus. Vi är officiell NIBE återförsäljare vilket innebär att vi som auktoriserad VVS-montör kan erbjuda dig en extra trygghet när du väljer att byta ut din värmekälla. 

Känner ni mer för något annat varumärke så hjälper vi er såklart med det också.

Vi installerar och servar även värmepumpar från andra kända varumärken som CTC Bosch Thermia osv, allt efter era önskemål.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök med oss idag så ser vi hur mycket vi kan sänka dina uppvärmningskostnader!

FRÅGOR & SVAR OM VÄRMEPUMPAR

GÄLLER ROT OCH RUT?


Ja absolut! Precis som vid en badrumsrenovering så kan som kund givetvis utnyttja rotavdraget, vilket är -30% på arbetskostnaden. På offerten specificerar vi så du tydligt ser vad som avser ROT-avdrag och vad du ska betala efter godkänt avdrag. När vi är klara hos dig så sköter vi även rapporteringen till skatteverket åt dig.
BERGVÄRME INFORMATION


I marken är temperaturen stabil, Den energi som lagrats i grundvattnet under varma delen på året återanvänds med hjälp av en bergvärmepump. För att komma åt denna energiresurs borrar vi ner till ett djup på 100–200 meter. I borrhålet installeras en kolektorslang med cirkulerande vätska för att föra värmen från borrhålet in till värmepumpen. På så sätt omvandlas detta till att ge varm och behaglig inomhustemperatur. En bonus är att man får gratis kyla från borrhålet under den varma delen på året. Kostnad från ca 130,000kr efter ROT-avdrag. Bergvärme kan ge besparing upp till 80%
LUFT / VATTEN INFORMATION


Tro det eller ej, men vi använder utomhusluften ända ner till -22°C . Hur konstigt det än låter så omvandlar värmepumpen den lilla värme som finns kvar ute i luften. Är du lite extra rädd om din tomt och inte vill borra efter bergvärme så är detta en perfekt ide. NIBEs pump är konstruerad att arbeta med väldigt låg ljudnivå och högsta verkningsgrad. En tankeställare, hur ofta per år är det kallare än -22°C i Stockholms län? Detta är ett billigare alternativ till bergvärme. Kostnad från ca 110,000kr efter ROT-avdrag. Luft/vatten kan ge besparing upp till 70%
HAR NI FINANSIERING?


Ja! Vi samarbetar med Wasa kredit som har generösa räntor och flexibla lån. Det fungerar väldigt enkelt, meddela din säljare att ni är intresserad av finansiering och han svarar snabbt om det blir godkänt. Vi skriver även ut på offerten ett alternativ med noll kontantinsats och 74 månader avbetalning.

nibe ctc thermia frånluft tilluft värmepumpar instalatör service

ANSVARIG VÄRMEPUMPAR

säljare värmepannor frånluft tilluft

STEN-ÅKE THIMGREN

SÄLJARE

KONTAKTA STEN-ÅKE

TACK! VI HÖR SNART AV OSS!

MIKAEL GÄLLVINGE

UPPLANDS-BRO

Sten-Åke kom ut på besök han var väldigt kunnig inom ämnet, offerten på en bergvärmepump kom snabbt och vi gjorde affär. Allt från borrning till installation av pumpen gick enligt mina förväntningar. Mycket trevlig personal!

VI ÄR STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV NIBES PRODUKTER