top of page
NIBE_S1255_Tvättstuga.jpg

VÄRMEPUMPAR

VARMT, SKÖNT OCH EKONOMISKT

VÄLKOMMEN TILL EN BÄTTRE VÄRMEEKONOMI!

 

Gör uppror mot era höga uppvärmningskostnader!

RV GRUPPEN kan tillsammans med NIBE erbjuda rätt värmepump till ditt hus. Vi är officiell NIBE återförsäljare vilket innebär att vi som auktoriserad VVS-montör kan erbjuda dig en extra trygghet när du väljer att byta ut din värmekälla. 

Känner ni mer för något annat varumärke så hjälper vi er såklart med det också.

Vi installerar och servar även värmepumpar från andra kända varumärken som CTC Bosch Thermia osv, allt efter era önskemål.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök med oss idag så ser vi hur mycket vi kan sänka dina uppvärmningskostnader!

Nyfiken på vilka vi är och våra värmepumps-installationer? 

Besök gärna oss på våra sociala medier, ni hittar oss på Facebook och Instagram

 • GÄLLER ROT-AVDRAGET?
  Ja absolut! Du som kund kan utnyttja rotavdraget vilket är -30% på arbetskostnaden. På offerten specificerar vi så du tydligt ser vad som avser ROT-avdrag och vad du ska betala efter godkänt avdrag. När vi är klara hos dig så sköter vi även rapporteringen till skatteverket åt dig. Det betyder att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya badrum.
 • HUR LÅNG TID TAR EN BADRUMSRENOVERING?
  Ett standard badrum på ca 4-5kvm kan vi stolt säga att det är färdigt på 10 arbetsdagar! Är renoveringen mer omfattande så tar det såklart längre tid. Vi är alltid tydliga i offerten med att skriva uppskattad arbetstid som krävs för just ditt Badrum.
 • SÄLJER NI BADRUMSINREDNING?
  Ja, vi har alltid ett stort antal möbler för ditt badrum, blandare och porslin på lager redo för snabb leverans oftast dagen efter. Vårat lager ligger i uppland-sväsby hos dahl där vi även har ett showroom dit vi gärna tar er så ni får klämma och känna på produkterna. I katalogen du får vid vårat första besök finner du alla våra produkter, priser och bilder finns så ni kan drömma er bort. Alla produkter finns även på badplatsen.se och alternabadrum.se Tips! Glöm inte fråga din badrumssäljare hos oss om vi har några aktuella kampanjer på badrumsmöbler ni kan ta del av. Hittar ni badrumsmöbler hos annan leverantör så vill vi gärna få chansen att matcha priset.
 • HAR NI FINANSIERING?
  Ja! Du som kund kan enkelt lägga upp en avbetalning via oss och Wasa kredit. 3 års fri avbetalning utan ränta upp till 100.000kr. Det fungerar väldigt enkelt - meddela din säljare att ni är intresserad av finansiering och han svarar snabbt om det blir godkänt.
värmepump framsida.png

ANSVARIG VÄRMEPUMPAR

säljare värmepannor frånluft tilluft

STEN-ÅKE THIMGREN

SÄLJARE

KONTAKTA STEN-ÅKE

TACK! VI HÖR SNART AV OSS!

MIKAEL GÄLLVINGE

UPPLANDS-BRO

Sten-Åke kom ut på besök han var väldigt kunnig inom ämnet, offerten på en bergvärmepump kom snabbt och vi gjorde affär. Allt från borrning till installation av pumpen gick enligt mina förväntningar. Mycket trevlig personal!

värmepump tvättstuga.png

VI ÄR STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV NIBES PRODUKTER

bottom of page