top of page
ventilationsrör.png

VENTILATION

FRISK OCH KLAR LUFT

DET FINNS FLERA ANLEDNINGAR TILL ATT DU BÖR HA EN GOD VENTILATION I DITT HUS. 

För att ett hus ska må bra och att du ska kunna andas friskluft behövs en bra ventilation. En god ventilation förhindrar att ditt hus drabbas av fukt som kan leda till mögelskador.

En väl fungerande ventilation är a&o när det kommer till vår hälsa, både fysisk och mentalt. 

Vi installerar stora som små ventilationslösningar, allt ifrån hela projekt inom tillverkningsindustrin till att rensa luftkanalerna i ett mindre hushåll.

Är du osäker hur det är med ventilationen i ditt hushåll, kontakta oss så kommer vi ut och kikar, helt kostnadsfritt.

Nyfiken på vilka vi är och våra ventilations-team in action? 

Besök gärna oss på våra sociala medier, ni hittar oss på Facebook och Instagram

PÅ FÖRETAG OCH SKOLA

Vi tillbringar en stor del av våran tid på jobb och på skola. Där är en god ventilation särskillt viktig.

Hälsobesvär hos personalen sänker produktiviteten och det leder ofta till sjukskrivningar vilket leder till lägre produktivitet och kostnader för företaget. 

I skolan vet man att koncentrationen minskar avsevärt om ventilationen är undermålig, detta leder till trötta elever och sämre resultat i skolan.

Med rätt kalibrerad ventilation utförd av en certifierad vvs-montör kan man reglera värme och kyla på arbetsplatsen och skolan, det gör att personal och elever får en trivsam miljö att jobba och studera i, både under sommar som vintertid. 

Vid all form av installation av ett ventilationssystem krävs en professionell installatör, som gör detta enligt gällande regler och på ett för branschen godkänt sätt.

En gott inomhusklimat är och kommer alltid vara en god investering, för din plånbok men inte minst för din så viktiga hälsa

 • GÄLLER ROT-AVDRAGET?
  Ja absolut! Du som kund kan utnyttja rotavdraget vilket är -30% på arbetskostnaden. På offerten specificerar vi så du tydligt ser vad som avser ROT-avdrag och vad du ska betala efter godkänt avdrag. När vi är klara hos dig så sköter vi även rapporteringen till skatteverket åt dig. Det betyder att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya badrum.
 • HUR LÅNG TID TAR EN BADRUMSRENOVERING?
  Ett standard badrum på ca 4-5kvm kan vi stolt säga att det är färdigt på 10 arbetsdagar! Är renoveringen mer omfattande så tar det såklart längre tid. Vi är alltid tydliga i offerten med att skriva uppskattad arbetstid som krävs för just ditt Badrum.
 • SÄLJER NI BADRUMSINREDNING?
  Ja, vi har alltid ett stort antal möbler för ditt badrum, blandare och porslin på lager redo för snabb leverans oftast dagen efter. Vårat lager ligger i uppland-sväsby hos dahl där vi även har ett showroom dit vi gärna tar er så ni får klämma och känna på produkterna. I katalogen du får vid vårat första besök finner du alla våra produkter, priser och bilder finns så ni kan drömma er bort. Alla produkter finns även på badplatsen.se och alternabadrum.se Tips! Glöm inte fråga din badrumssäljare hos oss om vi har några aktuella kampanjer på badrumsmöbler ni kan ta del av. Hittar ni badrumsmöbler hos annan leverantör så vill vi gärna få chansen att matcha priset.
 • HAR NI FINANSIERING?
  Ja! Du som kund kan enkelt lägga upp en avbetalning via oss och Wasa kredit. 3 års fri avbetalning utan ränta upp till 100.000kr. Det fungerar väldigt enkelt - meddela din säljare att ni är intresserad av finansiering och han svarar snabbt om det blir godkänt.
rör vent.png

ANSVARIG VENTILATION

faceRityta 2@4x.png

DENNIE ODELSTRAND

-

KONTAKTA DENNIE

TACK! VI HÖR SNART AV OSS!

ventrör1.png
bottom of page