top of page
komprimerad bild.png

BADRUMS

RENOVERING

VI HAR KUNSKAPEN – NI HAR VISIONEN!

 • GÄLLER ROT-AVDRAGET?
  Ja absolut! Du som kund kan utnyttja rotavdraget vilket är -30% på arbetskostnaden. På offerten specificerar vi så du tydligt ser vad som avser ROT-avdrag och vad du ska betala efter godkänt avdrag. När vi är klara hos dig så sköter vi även rapporteringen till skatteverket åt dig. Det betyder att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya badrum.
 • HUR LÅNG TID TAR EN BADRUMSRENOVERING?
  Ett standard badrum på ca 4-5kvm kan vi stolt säga att det är färdigt på 10 arbetsdagar! Är renoveringen mer omfattande så tar det såklart längre tid. Vi är alltid tydliga i offerten med att skriva uppskattad arbetstid som krävs för just ditt Badrum.
 • SÄLJER NI BADRUMSINREDNING?
  Ja, vi har alltid ett stort antal möbler för ditt badrum, blandare och porslin på lager redo för snabb leverans oftast dagen efter. Vårat lager ligger i uppland-sväsby hos dahl där vi även har ett showroom dit vi gärna tar er så ni får klämma och känna på produkterna. I katalogen du får vid vårat första besök finner du alla våra produkter, priser och bilder finns så ni kan drömma er bort. Alla produkter finns även på badplatsen.se och alternabadrum.se Tips! Glöm inte fråga din badrumssäljare hos oss om vi har några aktuella kampanjer på badrumsmöbler ni kan ta del av. Hittar ni badrumsmöbler hos annan leverantör så vill vi gärna få chansen att matcha priset.
 • HAR NI FINANSIERING?
  Ja! Du som kund kan enkelt lägga upp en avbetalning via oss och Wasa kredit. 3 års fri avbetalning utan ränta upp till 100.000kr. Det fungerar väldigt enkelt - meddela din säljare att ni är intresserad av finansiering och han svarar snabbt om det blir godkänt.

VI SER VARJE PROJEKT GENOM KUNDENS ÖGON

 

Vi på RV Gruppen har högt satta mål. Vi ska vara störst och bäst på badrumsrenoveringar i norrort.

Vi ska vara ditt förstahandsval när du som boende i håbo, kungsängen eller upplands-bro behöver anlita en VVS-firma för din badrumsrenovering.

Nyfiken på vilka vi är och våra fina badrum? 

Besök gärna oss på våra sociala medier, ni hittar oss på Facebook och Instagram

 

Att renovera ditt badrum med oss innebär en extra trygghet för dig som kund då ni kommer att ha en och samma kontaktperson under hela byggtiden. Vi är ett tajt sammansvetsat team med snickare, plattsättare, rörmokare och elektriker, allt för att göra ditt badrum till nya hjärtat i hemmet!

Vi har allt under samma tak, vilket gör att vi bättre kan organisera och strukturera arbetet hemma hos er utan onödig väntan på olika hantverkare.

Allt detta gör att vi kan ge fasta kostnader på alla våra jobb där inget tillkommer efteråt.

RV Gruppen är här för att stanna, skulle det hända något om 10 år så kan du lita på att vi finns kvar och att alla våra garantier gäller.

Välkommna!

certifikat för våtrumsintyg får du på alla badrumsrenoveringar
svart komod.png

ANSVARIG BADRUM

rickard lindqvist säljare badrumsrenovering norrort

RICKARD LINDQVIST

SÄLJARE

KONTAKTA RICKARD

TACK! VI HÖR SNART AV OSS!

nöjd med sin badrumsrenovering i norrort

LINDA JOHANSSON

JÄRFÄLLA

Efter rekommendation av vår granne så anlitade vi RV GRUPPEN för att göra om vårt badrum.  Hantverkarna va väldigt trevliga och duktiga på att hålla rent och snyggt varje dag. Resultatet vart över vår förväntan och enligt tidsplan. Är helnöjd!!

komprimerad badrumsrenovering.png
bottom of page